Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Lirik Lagu Korban Janji - GuyonWaton | WillyOdeng.com » Willyodeng.com

Lirik Lagu GuyonWaton – Korban Janji

Lirik Lagu Korban Janji

tanpo alas kowe lungo biyen kae
raono mesakne aku sithik wae
ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
tersakiti sendiri di malam itu

kowe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

kowe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku, udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku

Topic:

Just For You